Aanbod

Een overzicht van ons totale aanbod

ZUMUM FITNESS

ZUMUM fitness kost € 13,95 per maand en wordt automatisch opgewaardeerd. Het ZUMUM fitness tegoed is een flexibel abonnement. Heb je geen tijd of zin meer om te fitnessen? Dan kan je direct stoppen.

ZUMUM gelooft in vrijheid!

Hoe werkt het?

Online of in de club kan je starten bij ZUMUM door je aan te melden voor het ZUMUM tegoed. Bij je eerste bezoek aan de club ontvang je de ZUMUM tag. Deze tag geeft toegang tot ZUMUM.

 

Wil je gebruik maken van andere diensten, zoals bijvoorbeeld onbeperkt zonnen, dan kan je ervoor kiezen om je ZUMUM tegoed te upgraden – om zo gebruik te kunnen maken van het zwembad of de zonnebanken. Wanneer jij wilt, kies je weer voor het ZUMUM fitnesstegoed van € 13,95! Dus ook als je kiest voor andere diensten, zit je nergens aan vast.

 

ZUMUM is de no-nonsense fitness club waar budgetfitness echt budget is. Bij ZUMUM kun je onbeperkt fitnessen en mag je de ZUMUM tag met iedereen delen. ZUMUM maakt fitnessen simpel, eenvoudig en betaalbaar.

 

Alle ZUMUM clubs hebben een hippe en stoere uitstraling uitstraling waar je de beschikking hebt over topkwaliteit fitness apparatuur. Een uitgebalanceerde mix van cardio- en krachttoestellen. Daarnaast mag je gratis deelnemen aan alle virtuele groepslessen. Verder zijn er arbeidsgerelateerde fitnessprogramma’s en een afslankprogramma beschikbaar.

 

FITNESS TEGOED

Met het ZUMUM fitness tegoed kun je onbeperkt fitnessen bij elke ZUMUM fitness club. Het tegoed is steeds één maand geldig en wordt automatisch opgewaardeerd met automatische incasso. En je hebt natuurlijk de mogelijkheid om te stoppen wanneer je wilt.

 

De voordelen:

 • Een flexibel abonnement met vrijheid

 • Geen opzegtermijn maar de mogelijkheid om direct te stoppen

 • Geen inschrijfgeld

Fitness
Geen inschrijfgeld
Maandelijks
Het ZUMUM fitness tegoed is één maand geldig. Dit kan via automatische incasso. Bij je eerste aanmelding betaal je de eerste maand met iDeal of Creditcard.
Prijs€ 13,95
Arbeidsgerelateerde fitness
Jouw voordeel
ZUMUM taghouders kunnen gratis het arbeidsgerelateerde fitness programma downloaden. Log in op MIJN ZUMUM en download het programma.
PrijsGratis

Naar MIJN ZUMUM

    ZUMUM Nieuwsbrief

 

Wil je op de hoogte blijven van alle ZUMUM activiteiten? Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief.Virtuele Groepslessen

Virtuele Groepslessen is voor jou als je naast individueel sporten het ook leuk vindt om in een groep samen te sporten. Elke ZUMUM club beschikt over een ruimte waar je gratis kan deelnemen aan alle virtuele groepslessen. Er is een gevarieerd programma aan groepslessen die volgens een vast rooster worden gegeven. Er zijn lessen op diverse conditie niveau’s en zijn vooral leuk om te doen.

Battle Step ClubJoy_icons_square_VIRTUAL_FIT100 Fiesta Core Shape 30' Fit & Shape Dance Cycle Power Yoga

Bekijk hier het rooster voor de groepslessen

VIRTUAL FITNESS
Jouw voordeel
Maandelijks
De virtuele groepsfitness is onderdeel van de ZUMUM Basis tegoed. Met een ZUMUM BASIS pas mag je onbeperkt deelnemen aan alle virtual groepslessen
PrijsGRATIS

    ZUMUM Nieuwsbrief

 

Wil je op de hoogte blijven van alle ZUMUM activiteiten? Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief.Zonnen

Zonlicht voelt niet alleen goed en heeft niet alleen een esthetisch effect, het is ook gezond. Onder invloed van zonlicht maakt de huid vitamine D aan. Steeds meer komt wetenschappelijk vast staan dat vitamine D niet alleen onmisbaar is – zoals vanouds bekend – bij de vorming van botweefsel, maar ook de kans op ziekten als borst- en prostaatkanker, multiple sclerose, psoriasis-achtige huidaandoeningen en depressies kan voorkomen. Hierbij dringt bijvoorbeeld nog het besef door dat mensen met een donkere huid die is ingesteld op de tropische zon, in onze gebieden kans lopen op een chronisch gebrek aan vitamine D met alle gevaren van dien. Andersom geldt dat mensen met een blanke huid die met vakantie of voor hun werk naar gebieden gaan waar de zon dagelijks fel schijnt, er goed aan doen hun huid daaraan voorafgaand te laten wennen om verbrandingen te voorkomen. Al met al gaat het bij zonnen niet alleen om een schoonheidsideaal.

Zon tegoed

Zonnen onder de zonnebank is ook makkelijk en simpel bij ZUMUM. Heb jij een ZUMUM Fitness tegoed pas dan kun je deze upgraden met een Zon tegoed. Met deze upgrade kun je onbeperkt gebruik maken van de zonnebank. Een Zon tegoed upgrade kost € 24,95. De Zon tegoed pas is ook steeds geldig voor een maand en direct opzegbaar.

 • Geen abonnement maar vrijheid

 • Geen opzegtermijn maar de mogelijkheid om direct te stoppen

 • Geen inschrijfgeld, want er is geen lidmaatschap

Zonnen
Upgrade
Add-on
Houders van een Fitness tegoed pas kunnen deze upgraden met een Zon tegoed. Deze upgrade geef je de mogelijkheid om ook onbeperkt gebruik te maken van de zonnebank.
Prijs€ 24,95

    ZUMUM Nieuwsbrief

 

Wil je op de hoogte blijven van alle ZUMUM activiteiten? Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief.AFSLANK PROGRAMMA

ZUMUM heeft een eigen afslank programma ontwikkeld “ZUMUM-Slank”. Geen shakes of dure supplementen maar gewoon verse maaltijden. Het is een totaalplan voor 26 weken. Je ontvangt iedere week een weekmenu en een boodschappenlijst. Afhankelijk van je streefgewicht kun je dit programma net zo lang gebruiken tot je streefgewicht is behaald.

 

ZUMUM-Slank is een uitgebalanceerd programma en je valt gegarandeerd minimaal 1 kg per week af. Iedere ZUMUM taghouder heeft recht op dit afslank programma en ontvangt het dan ook geheel GRATIS. Wil jij ook de weekmenu’s downloaden?

 

Ga naar MIJN ZUMUM en begin meteen met afslanken!

ZUMUM-Slank
Ja, ik wil het ZUMUM afslank programma downloaden.

Naar MIJN ZUMUM

SMALL GROUP TRAINING

Het is eindelijk zover! Op veler verzoek hebben wij vanaf januari voor alle leden een nieuwe service bij ZUMUM. Zoals jullie reeds hebben mogen vernemen zijn we afgelopen maanden druk bezig geweest om de behoefte van Small Group trainingen onder begeleiding van een coach te inventariseren. In deze gratis periode hebben zich al meer dan 100 geïnteresseerden aangemeld en zijn er al tientallen leden die nu al extra plezier, motivatie, kennis en resultaat hebben bereikt!

Samen trainen is leuker en je behaalt meer resultaat!

We kunnen er dan ook niet omheen dat deze trainingen zo snel mogelijk gaan beginnen. In de maand januari introduceren wij 3 nieuwe Small Group Trainingen en wegens de grote vraag ook XL Group Trainingen. De Small Group trainingen bestaan uit maximaal 6 personen en worden op vaste tijden gegeven midden in de fitness ruimte. Doordat het animo groot was hebben we ook XL Group Trainingen in het leven geroepen waarbij er maximaal 16 mensen aan deel kunnen nemen.

ZUMUM staat voor vrijheid en komen trainen wanneer jij wil en te stoppen wanneer jij wil. Ook voor deze extra service geldt het zelfde! Meld je aan voor de Small Group trainingen voor € 19.95 waarbij je 2 x per week mee mag doen aan zo n super motiverende en resultaat gerichte training. Het is ook mogelijk om het jou zelf helemaal gemakkelijk te maken voor maar € 24,95 waar er geen limiet is hoe vaak jij meedoet aan de beschikbare lessen.

Group Training op jouw niveau

In de proef periode hebben ontdekt dat er bij onze leden verschillende trainingsniveau’s zijn en dat er behoefte is aan kennis en inspiratie maar ook teamsport. Om deze reden presenteren wij jou :

• Basic Moves Workout level 1 (Train& Learn)

Doe mee aan oefeningen in groepsverband waarbij het tempo laag ligt en de nadruk op uitleg, correcte beweging en veiligheid. Een uitstekende mogelijkheid voor jou om rustig kennis te maken de juiste manier van bewegen en de coaches. Duur 45 minuten.

• Power Workout ( Level 1)

Doe mee aan de krachtige 30 of 45 minuten durende training voor gevorderde leden. Deze POWER Work Out is bedoelt voor leden die minimal 2 keer per week sporten en al redelijk fit zijn en de basis bewegingen al onder de knie hebben. Ieder ervaren clublid kan hier aan meedoen!

• The 3B’s Ladies Workout ( level 1)

de ultieme uitdaging voor de dames waarbij de coach 30 of 45 minuten de focus gaat leggen op de 3 B’s ; Buik , Billen en Benen. Een niet weg te denken gevolg is dat daarbij ook nog de verbranding extra op gang wordt gebracht en dat de conditie in no time beter gaat worden!

Waar worden deze trainingen gehouden?

De Small Group Trainingen: midden in de fitness bij het Technogym 360 apparaat waar de coach gebruik zal maken van de aanwezige toestellen en gewichten van de toestel.

De XL Group Trainingen: Deze trainingen zullen plaatsvinden in de Virtual Fitness ruimte.

Wat moet je doen om je aan te melden?

Geef je op via: de receptie, website (MIJN ZUMUM) en op de whiteboard aan de muur tussen de dames en heren kleedkamer.

 

Zie online het nieuwe aangepaste rooster voor de tijden! Houdt onze planning in de gaten want er zijn ook al trainingen in de maak om waarbij er OUTDOOR trainingen gegeven gaan worden. Dus lekker in de buitenlucht!

Small Group Training S
Upgrade
Add-on
Live groepsfitness met een personal coach. Kleine groepen van maximaal 6 personen. Bij Small Group S mag je maximaal 2 maal per week deelnemen.
Prijs19,95
Small Group Training X
Upgrade
Add-on
Live groepsfitness met een personal coach. Kleine groepen van maximaal 6 personen. Bij Small Group X mag je onbeperkt deelnemen aan alle trainingen. Maximaal 1 sessie per dag.
Prijs24,95

ZUMUM FLEXIBEL ABONNEMENTEN

Flex Fitness
Geen inschrijfgeld
 • • Onbeperkt fitness
 • • Virtuele groepsfitness
 • • Deelbare pas
 • • Gratis afslankprogramma
 • • Maandelijks opzegbaar
Prijs€ 13,95 per maand

NU STARTEN

 • Add ons
  • ZwemmenUpgrade
   Onbeperkt zwemmen. (Alleen in bij ZUMUM Heerlen)
   € 8,55 per maand
  • Small Group Training SUpgrade
   Live groepsfitness met een personal coach. Kleine groepen van maximaal 6 personen. 2 maal per week.
   € 19,95 per maand
  • Small Group Training XUpgrade
   Live groepsfitness met een personal coach. Kleine groepen van maximaal 16 personen. Onbeperkte deelname.
   € 24,95 per maand
  • ZonnenUpgrade
   Onbeperkt zonnen onder de zonnebank.
   € 24,95 per maand